search

Cantar comercial S300-M

Noul cantar comercial seria S300-M este cel mai recent adaos in portofoliul produselor Elicom.

Cu un design simplu si modern, noul cantar comercial seria S300-M promoveaza o functionare intuitiva si o multitudine de noi functii. Acest cantar a fost proiectat in mod special pentru a oferi mai multe optiuni comparativ cu modelul anterior S200, astfel ca acum prezinta cel mai bun raport pret-calitate din clasa sa, fara rabat la calitatea materialelor sau la finisaje.

Pentru a se integra mai bine in cerintele pietei, noul cantar comercial seria S300-M a fost mentinut in cele doua variante coloristice clasice cu care v-ati obisnuit: alb si negru. 

help_outlineSolicita oferta pret
Cantar comercial S300-M

Cantar comercial S300-M

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Printre noile caracteristici ce recomanda acest cantar comercial seria S300-M amintim:

  • consumul extrem de redus de energie ce poate asigura o functionare de pana la 30 de zile cu o singura incarcare
  • memorie extinsa pentru un numar de pana la 1800 de articole
  • protocoale de tiparire ce permit conectarea la imprimante termice externe, obtinand astfel la un pret imbatabil un cantar cu etichetare
  • la solicitarea clientilor, acum si in varianta cu diviziune de numai jumatate de gram

Noul cantar comercial seria S300-M a fost conceput cu doua intervale, ceea ce permite o capacitate mai mare de cantarire in conditiile mentinerii unei diviziuni mai mici. Capacitatea maxima variaza intre 1.5 si 30 de kilograme, in functie de model.

Aceste cantare dispun de tastatura senzitiva care este acoperita cu o membrana rezistenta la apa, iar platanul este realizat din otel inoxidabil de cea mai buna calitate.

  • Modelul S300-LM este echipat cu un afisaj vertical mai vizibil pentru client, fiind foarte potrivit pentru magazine de toate tipurile.
  • Modelul S300-FM este compact si dispune de afisaj pentru client amplasat anterior, ceea ce il recomanda mai degraba pentru utilizarea in aplicatii mobile sau in piete.

Noul cantar comercial S300-M este echipat cu o interfata RS232 dubla care permite conectarea la sisteme de calcul, imprimante termice sau case de marcat.

Cantarele detin certificare CE si verificare metrologica din fabrica.